JAWATAN KOSONG

Yayasan Sofa Negeri Sembilan (YSNS) yang telah ditubuhkan pada 17 Februari 2004 sebagai nadi kepada aspek-aspek pembangunan modal insan, pendidikan dan penyelidikan ilmu-ilmu Islam berasaskan kepada tiga sendi agama iaitu Iman, Islam dan Ihsan. Dengan berlandaskan pegangan Ahli Sunnah wal Jama’ah yang

berteraskan kepada al Quran, as Sunnah, Ijma’ dan Qias, Yayasan Sofa memikul tanggungjawab yang besar dalam melaksanakan misi dan visinya.Sehubungan itu, YSNS ingin menawarkan kepada pemohon yang berkelayakan untuk mengisi pelbagai jawatan kosong di institut-institut pendidikan yang terletak di Negeri Sembilan dan Selangor.

JAWATAN KOSONG YAYASAN SOFA NEGERI SEMBILAN

SENARAI  JAWATAN KOSONG : DI SINI

CARA-CARA MEMOHON :

1. Pemohon yang berminat hendaklah mengisi borang permohonan ONLINE.

3. Subjek (tajuk) email adalah mengikut jawatan yang dipohon. Contoh : Penolong Kewangan (W27)

4. Status jawatan adalah KONTRAK.

5. Tarikh akhir penerimaan borang permohonan adalah pada atau sebelum 16 NOVEMBER 2012.

CATATAN AM :

1. Hanya calon yang layak selepas tapisan sahaja akan dipanggil untuk temuduga.

2. Sila bawa CD (MENGANDUNGI RESUME & SALINAN SIJIL) serta SIJIL ASAL semasa menghadiri temuduga.

3. Permohon yang tidak menerima sebarang jawapan selepas tiga (3) bulan pada tarikh tutup iklan hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya.

4. Permohonan yang tidak lengkap tidak akan diproses.